IK WEET DAT U LIEGT PDF DOWNLOAD

Op LinkedIn kunt u collega’s, klasgenoten en miljoen andere Is the stress of watching England just too much for you to handle? . Ik weet dat u liegt. De laatste tijd betrap ik mijn stiefzoontje van bijna 9 vaak op liegen. Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, voor een kind om een strenge stiefmoeder en wie weet een strenge stiefvader te.

Author: Zulkisar Doshura
Country: Tajikistan
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 10 August 2010
Pages: 384
PDF File Size: 9.15 Mb
ePub File Size: 13.70 Mb
ISBN: 493-4-92425-507-2
Downloads: 55319
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazrasar

Is het niet normaal dat een kind dat op fouten werd betrapt, vervelend doet, dat ik weet dat u liegt te ontkennen en heftig reageert op consequenties? Maar omdat hij zegt dat hij niet bij de directeur is geweest en ik hem daar i, zien zitten dan kan ik toch moeilijk doen alsof er niks aan de hand is en hem lekker gaan laten spelen?

Hij wou graag buiten gaan spelen. Bv Onlangs stond ik in de douche terwijl hij zijn tanden moest poetsen.

Tenzij dat het echt iets zou zijn in de zin van een kind gepest ed. Kan je dat volgens hem vermijden? Ik ben normaal ook van dta princiepe wat er op school gebeurd moet op school opgelost worden.

Waarop hij zegt “dat het ik al gedaan” ik weet dat u liegt dus Er worden geen straffen geven, ze zetten de kinderen gewoon bij de directeur en ze zetten een nota in de agenda.

Het is ik weet dat u liegt moeilijk om het hele verhaal te vertellen in enkele zinnen, daardoor lijkt het misschien alsof ik de boze stiefmoeder ben die domme straffen geeft.

Heb het er toch moeilijk mee hoor. Toch liegt hij thuis ook regelmatig, dan wel over domme dingen.

Ik heb het proberen oplossen door mijn vriend vriendelijk buiten te werken omdat ik weet dat roepen geen zin heeft. Papa heeft dan gezegd dat hij nog steeds iik kans had om het eerlijk te komen zeggen tot als we naar het oudercontact gingen. Llegt het ki dat het ik weet dat u liegt was vandaag en dat hij de juf heeft uitgemaakt, de juf stuurde hem dus naar de directeur. Ondertussen zit mijn vriend dan te stressen en roepen en weet absoluut niet hoe hij met zo’n situatie moet omgaan.

En ze verwachten dat je de kinderen thuis straft. Mijn vriend is helemaal niet streng opgevoed en ik weet dat u liegt nooit straffen gekregen wel af en toe een pak slaag van papaa maar dat vind ik geen optie. Ze kunen altijd alles tegen mij eerlijk zeggen of het nu iets lelijk is of niet. De directie bespreekt niets met stiefouders dus die negeerde me gewoon. Ik heb gezegd dat hij buiten mocht gaan spelen wanneer hij me eerlijk zou zeggen ik weet dat u liegt er aan de gang was en dat hij het kon komen vertellen als hij er zin in had.

Over domme dingen zoals tanden poetsen maar ook over ernstige zaken, zoals over dingen die gebeuren op school. dxt

Dat weet ik omdat ik vorig jaar enkele keren naar het school ben moeten gaan omdat hij het zelfs bij de directeur te bont maakte. Ik heb gezegd dat we weten dat hij de juf heeft uitgemaakt en dat hij bij de directeur heeft gezeten ook dat die leugens niet ik weet dat u liegt de beugel kunnen. Waarop hij zei dat hij daar niet was geweest.

ik weet dat u liegt We hebben dan met papa en juf afgesproken dat we hem een brief met zijn verontschuldigingen te doen schrijven.

Maar mocht dat echt systematisch voorkomen, en het me niet duidelijk zou zijn hoe ik daar best op zou reageren, dan zou ik misschien eens verder kijken en bv. Volgende keer zal ik doen alsof ik niks gezien heb en het gewoon aan de papa vertellen, dan moet die maar beslissen wat ermee moet gebeuren.

Misschien heeft iemand van jullie wel een betere manier om met leugens om te gaan. Aeet dat niet de taak van de papa of mama?

Toen we thuis kwamen hebben we hem gezegd dat we weten ik weet dat u liegt hij liegt, dan probeerde hij nog eens met een verhaaltje van “ik moest iets gaan halen van de juf bij de directeur”. Omdat zowel mama en papa een job hebben die ze niet zomaar kunnen verlaten bellen ze dan naar mij omdat ze weten dat ik mijn uren flexibel kan invullen.

Toen ik de directeur zei dat ik het eigenlijk niet vind kunnen dat ze ons opbellen om te zeggen dat we hem MOETEN komen halen. Heb hem aan tafel gezet en een blad en pen onder de neus geschoven en gezegd dat hij een brief moet schrijven aan de juf met zijn verontschuldigingen en dat in zijn eigen woorden.

ik weet dat u liegt

Hoe reageren op leugens? – Libelle Mama – Zappy Forum

Dus toch beter niet negeren. Ik heb hem nadat ik hem alleen ben gaan halen op een normale manier gevraagd waarom hij bij de directeur moest weef. Jouw nickname is niet ingesteld en daarom word je doorverwezen naar de profielpagina. Als ze bij ons op school ongepaste taal gebruiken, wordt dat vaak ook door de school zelf gevraagd, dat ze hun excuses aanbieden of een beschouwing op papier zetten ik weet dat u liegt hun gedrag.